Gratis retour

Niet tevreden met uw bestelling? Geen probleem. U kunt het volledige aankoopbedrag terugkrijgen en eventueel zelf een geschikter product bestellen. Aarzel niet en neem contact op met onze klantenservice. U bent ons geen uitleg verschuldigd. Lees hieronder meer over ons retourbeleid.

Gratis retour

Bij Frank heeft u het recht om een product gratis te retourneren. Als u hier gebruik van wilt maken, dan dient u dit aan ons te melden binnen 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen. Vervolgens heeft u nog 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk terug te sturen.

Wilt u een product retourneren? Dat kan via ons online retourformulier.

Let op:
Retourneren bij een DPD-parcelshop is alleen mogelijk voor producten die aan onderstaande eisen voldoen:

  • Maximale gezamenlijke waarde: €500,­-
  • Maximaal gewicht: 20 kg
  • Maximale (langste) afmeting: 100 cm

Voldoet uw product niet aan deze eisen? Dan komen wij het graag bij u ophalen. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice, zodat wij een afspraak voor u kunnen inplannen.

Voorwaarden en uitzonderingen

Als u een product retour stuurt, dient u alle geleverde toebehoren mee te sturen. Het product moet - indien redelijkerwijs mogelijk - in originele (nieuw)staat en in de oorspronkelijke verpakking naar ons teruggestuurd te worden. Als u een product wilt retourneren dat gebruikt is en dus niet meer (als nieuw) verkocht kan worden, dan kunnen wij hiervoor een vergoeding in rekening brengen. Het is mogelijk dat deze vergoeding gelijk is aan het aankoopbedrag.

Sommige producten kunnen vanwege hun aard helemaal niet worden teruggestuurd:

  • Persoonlijke verzorgingsartikelen (zoals bijvoorbeeld een aantal producten op douchestoel-expert.nl), huisparfum en cosmetische artikelen (zoals crème, gel of shampoo) mogen uit hygiënisch oogpunt alleen worden geretourneerd in verzegelde verpakking.
  • Artikelen die speciaal voor u op maat gemaakt zijn (zoals bijvoorbeeld een kluis, gemaakt naar uw wensen, of het impregneren van een tuinhuis).

Vervolgprocedure

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, wordt deze gecontroleerd. Als deze akkoord bevonden wordt, zullen wij het volledige aankoopbedrag terugstorten. Vervolgens staat dit zo snel mogelijk - en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de aankoop - op uw rekening. Indien onze retourafdeling het product binnen de 14 dagen na ontbinding nog niet heeft ontvangen, dan kunnen wij u vragen om een verzendbewijs, voordat wij overgaan tot uitbetaling van het aankoopbedrag.

Herroepingsformulier

Uiteraard heeft u de mogelijkheid om het product op eigen gelegenheid terug te sturen. Hiervoor kunt u het herroepingsformulier gebruiken (let op, de link opent een docx-bestand). De herroepingstermijn is in dit geval ook 14 dagen en het product dient ook 14 dagen na de melding bij ons binnen te zijn. De verzendkosten zijn dan voor uw eigen rekening.